Drink less
Drink better

Bij Salud nodigen we je uit om slim te kiezen: drink minder, maar geniet meer. Onze premium plus dranken zijn niet zomaar lekker, ze brengen je rechtstreeks naar de tradities, passies en ambachten van over de hele wereld. Hier draait het om de kunst van het drinken, waar elke fles een nieuw verhaal vertelt - en dat verhaal, dat proef je.

Elevating the experience

Bij Salud richten we ons op het premium+ segment, de wereld van topkwaliteit sterke dranken met dat extra pluspunt. We zijn altijd op zoek naar merken die al de hoogste kwaliteit bieden, maar we vinden het ook geweldig om onze eigen bijdrage te leveren en die kwaliteit nog verder te verbeteren. Hoe? Met sensationele en sprankelende campagnes! Wij geloven dat merken met uitzonderlijke kwaliteit en potentie vaak niet genoeg in de schijnwerpers staan. Hun volledige potentieel wordt niet benut, en de groei blijft achter. Daarom is ons doel om deze merken te helpen opvallen en floreren in een competitieve markt.

Bij Salud geven we merken de boost die ze verdienen, zodat ze kunnen schitteren en groeien. Want kwaliteit verdient het om gehoord en gezien te worden.

Distributie kanalen

Salud brengt het beste rechtstreeks naar jouw favoriete plekken. Van groothandels tot slijterijen en horecagelegenheden: onze distributiekanalen zijn jouw smaakvolle route naar hoogwaardige dranken.

Salud Spirits distribueert rechtstreeks naar groothandels, jouw betrouwbare bron voor de beste dranken. Zij zijn de schakel die ervoor zorgt dat onze kwalitatieve selectie beschikbaar is voor andere partijen.

Bij Salud distribueren we naar slijterijen, de plek waar iedereen welkom is om onze producten direct te verkennen en te kopen. Ontdek de Salud-beleving bij jouw lokale slijter en geniet van kwaliteit binnen handbereik.

Salud distribueert naar de horeca, waar bartenders onze dranken omtoveren tot heerlijke cocktails en andere smaakvolle creaties. Ontdek de Salud-smaak in je favoriete bar of restaurant, waar de expertise van bartenders de premium pluservaring compleet maakt.

We Zijn meer dan een distributeur.

Wij zijn storytellers.

Expertises

Tastings

Bij Salud reist onze brandtrainer het hele land door voor smaakvolle ontmoetingen! Of het nu op een bruisende beurs is, bij onze gewaardeerde klanten, of tijdens een boeiende masterclass, hij deelt niet alleen dranken, maar ook de unieke verhalen erachter. We staan overal voor open en nodigen je uit om met ons mee te proeven en te genieten!

Events

Wij houden van feesten en zijn overal waar plezier en goede drank samenkomen! Of het nu gaat om cocktailbars op beurzen en festivals, bedrijfsfeesten, of ontspannen vrijmibo-borrels, we passen ons feestelijke aanbod aan op jouw wensen. De Salud-sfeer, op maat gemaakt, brengen we graag direct naar jou toe.

Personalisering

Bij Salud tillen we drankgeschenken naar een hoger niveau met onze gepersonaliseerde flessen, kunstig vormgegeven door hydro dipping of graffiti. Perfect voor unieke relatie- en eindejaarsgeschenken. En wist je dat zelfs supersterren zoals Hardwell en Tiësto onze creaties hebben ontvangen? Geef een persoonlijk tintje aan jouw momenten met Salud!

Our Team

Maurice van Vliet

CEO

CEO

Maurice van Vliet

Favoriete cocktail

Espresso Martini

Lieke van Vliet

CCO

CCO

Lieke van Vliet

Favoriete cocktail

White Chocolate Pornstar Martini

Martijn Verberne

Head of Finance

Head of Finance

Martijn Verberne

Favoriete cocktail

Basil Smash

Robin van Cuijk

Sales Manager

Salesmanager

Robin van Cuijk

Favoriete cocktail

Mai Tai

Mandy Ramaekers

Marketing managr

Marketing manager

Mandy Ramaekers

Favoriete cocktail

Poloma

Martijn van Opstal

Brand & Sales activator

Brand  & Sales Activator

Martijn van Opstal

Favoriete cocktail

Geen cocktail, maar pure whisky!

Ingeborg Nelissen

Backoffice

Back Office

Ingeborg Nelissen

Favoriete cocktail

Gin Tonic

Sandra van Prooijen

Backoffice

Back Office

Sandra van Prooijen

Favoriete cocktail

Piña Colada

Roxanne van der Ree

Marketing

Marketing

Roxanne van der Ree

Favoriete cocktail

Dark & Stormy

Het Jaarlijkse Salud event

Het Salud Event 2023 was gewoonweg fantastisch. Zodra je de poorten van 't Klooster betrad, werd je verwelkomd door een bruisende en gezellige sfeer. Een waar feest voor de zintuigen, waar elke hap en slok samensmolten tot een harmonieus geheel. Geniet van masterclasses, ontwerp je eigen fles, beleef een 3D-distillery tour en ontdek unieke acties en nog veel meer! Het Salud Event, waar plezier en smaak samenkomen.